Denna sida är en annons

HemWork from AnywhereDells nya 14” – massiv kraft i slimmad förpackning

Dells nya 14” – massiv kraft i slimmad förpackning

Dell har nyligen lanserat Precision 5470, en ny bärbar workstation där design och komponentval gjorts i ett enda syfte: att leverera maximal prestanda till krävande användare – utan att tumma på mobiliteten.

Pandemin ritade om kartan företags sätt att arbeta världen över. I takt med att vi i allt större utsträckning arbetar på distans har behovet av mobila produkter med hög prestanda ökat.

-Vi har sett att många av våra användare har fått ett annat arbetssätt under och efter pandemin, förklarar Eric Mellin, produktchef klienter på Dell Sverige. De behöver en bärbar produkt, men eftersom allt mer arbete utförs på distans kan de inte kompromissa med prestanda.

“Vår målsättning var att ta fram den optimala arbetsstationen för användare som behöver massiv prestanda men fortfarande vill ha med alla fördelar”.

Eric Mellin, produktchef klienter på Dell Sverige

– Precision 5470 är en helt ny modell i vår workstation-familj, förklarar Eric Mellin. Vår målsättning var att ta fram den optimala arbetsstationen för användare som behöver massiv prestanda men fortfarande vill ha med alla fördelar: låg vikt, bra batteritid och möjlighet att enkelt arbeta mobilt.

Köp Dells nya Precision 5470

Skräddarsydd för ett säkert arbetssätt i rörelse

Den nya verkligheten – där digitala möten ersätter de fysiska – ställer nya krav på produkterna vi använder. Kameror, skärmar och mikrofoner har utvecklats och anpassats för det mobila arbetssättet. För personer i rörelse är det också viktigt att aldrig behöva oroa sig för att nätverksuppkopplingen går förlorad, eller att säkerheten kompromissas.

Med kompakta yttermått och en vikt från 1,48 kg tillhör Precision 5470 marknadens mest mobila arbetsstation, och enligt Eric Mellin har Dell satsat mycket på att underlätta för dem som verkligen använder datorn mobilt. Skärm ska tåla infallande solljus och mikrofoner ska filtrera bort onödigt brus.

Dell Precision 5470

– Mobil användning ställer andra krav på komponenterna, förklarar Mellin. Till exempel valde vi en ljusstark skärm på upp till 500 nits som klarar infallande solljus. Den som behöver touchskärm med penna kan välja det. Kameran har ljussensor, och de dubbla mikrofonerna har inbyggd brusreducering för att underlätta digitala möten i blandade miljöer.

– Dessutom har vi byggt in flera säkerhetsfunktioner: fingeravtrycksläsare, IR-kamera med ansiktsigenkänning i Windows Hello och möjlighet att installera nfc- och smart card-läsare. 5470 har förstås också stöd för WiFi 6E, och kommer med Dell Optimizer – vårt AI-verktyg som optimerar prestanda genom att till exempel fördela processortid mellan de mest använda applikationerna eller automatiskt ansluta till nätverket som för tillfället är snabbast.

Klicka här och köp Dells nya Precision 5470

Häpnadsväckande grafik med NVIDIA

Få en glimt av framtiden med banbrytande teknologier som professionell NVIDIA RTX™ A1000 grafik – en GPU designad för att skapa, spela och streama – utan begränsningar.

”Världens minsta, tunnaste och mest kraftfulla” mobila 14-tums arbetsstation.

– Precision 5470 är utvecklad för digitala kreatörer, arkitekter, designers, medieproducenter och alla andra som behöver maximal prestanda i sitt arbete, säger Eric Mellin. 14 tum är den storlek som växer snabbast inom laptops just nu, och det beror på att den erbjuder bättre skärmyta än 13-tumsskärmar men är mycket mer portabel än de stora 15-tummarna.

Precision 5470 är testad enligt MIL-STD 810H-standarden och uppfyller även ISV-certifieringar, ett krav i flera branscher som innebär garanterad kompatibilitet med affärskritisk mjukvara. Batteriet är på 72 Wh och uppges klara en full arbetsdag.

Relaterad läsning från Dell Insights