Denna sida är en annons

HemIT-säkerhetNytt webbinarium med säkerhet på dagordningen

Nytt webbinarium med säkerhet på dagordningen

Säkerhet är en viktig fråga för alla företag och behovet av att skydda sina IT-investeringar och tillgångar aldrig varit större. Med vårt nya webbinarium kan du som affärsansvarig säkerställa att dina IT-investeringar och tillgångar skyddas på rätt sätt.

IT-säkerhet blir allt viktigare. Företag lagrar mer information om kunder och användare än tidigare och mängden data fortsätter att växa. Medarbetarnas användning av mobila enheter och sociala medier skapar också en allt större säkerhetsutmaning, som måste adresseras på allvar.

Säkerhet på språng

Numera arbetar många människor på distans från sin ordinarie arbetsplats. Många arbetar både hemma och på väg mellan möten. Det ställer höga krav på att mobila enheter har ett starkt skydd som säkerställer att känslig information inte hamnar i fel händer.

Missa inte: Dell Technologies forum 2021

Dells bärbara datorer har utrustats med den senaste generationen Intel-processorer med vPro-teknik och levereras med en rad olika säkerhetsfunktioner som skyddar både enheten och informationen.
Ett exempel på detta är Intel Authenticate, som underlättar användarnas inloggning och skyddar inloggningsinformationen genom att lösenord och användarnamn hanteras i en dedikerad hårdvarukrets.

Investera i medarbetarna

Förutom att investera i bättre säkerhet kopplat till er IT-infrastruktur är det också viktigt att investera i säkerhetsutbildning. Det är särskilt viktigt för medarbetare som har säkerhetsklassade eller sekretessbelagda arbetsuppgifter, som arbetar med personuppgifter eller har tillgång till annan känslig data. Dessa medarbetare kan vara attraktiva mål för hackare som ofta kartlägger information kopplat till medarbetare för att kunna göra riktade attacker mot företaget.

Därför har vi skapat ett webbinarium som tar ett helhetsgrepp på medelstora företags säkerhet och bland annat fokuserar på:

  • Säkerhetslösningar som är enkla att hantera och underhålla
  • Pålitliga enheter som skyddar företags- och kunddata från obehörig åtkomst
  • IT-infrastruktur och avancerat dataskydd som säkrar er data
  • Nästa generation virusskydd för att identifiera och eliminera befintliga och nya hot

Så här enkelt får du tillgång till webbinariet

Registrera er via BrightTalk-länken nedan, för att få tillgång till Dell Technologies webbinarium på plattformen. Vi raderar er information i slutet av kampanjperioden. Endast Dell Technologies och Bright Talk kommer använda er information för hanterings- och kommunikationsändamål kopplat till denna kampanj. Ni ger ert samtycke till att en säljare kan kontakta er.

Relaterad läsning från Dell Insights