Denna sida är en annons

HemInnovativ med DataMissa inte Dell Technologies Forum

Missa inte Dell Technologies Forum

Den 10 november är det dags för Dell Technologies Forum 2022 på Quality Hotel Friends i Stockholm – ett av årets största och viktigaste evenemang för digitala innovationer. Anmäl dig för att ta del av de senaste lösningarna, idéerna och strategierna som gör att du och ditt företag kan arbeta, lära och förnya er.

Dell Technologies Forum är ett årligt återkommande event som för första gången sedan 2019 äger rum i fysiskt format. Senast det begav sig samlades fler än 1200 personer, och i år förväntas ännu fler delta.

– Det känns fantastiskt att åter kunna samla så många kunniga människor och ta del av alla spännande digitala innovationer som sker i Sverige och runt om i världen. Årets Dell Technologies Forum kommer bli något alldeles särskilt, säger Tobias Helmer, Marknadschef på Dell Technologies Sverige.

Inspirerande talare

De som deltar den 10 november kommer att kunna ta del av de senaste lösningarna som gör att du och ditt företag kan växa och möta de kommande årens utmaningar. Genom inspirerande keynotes och 30 breakout- och deep-dive-sessioner kommer du bland annat fördjupa dig i hur du på ett bättre sätt skyddar ditt företag mot cyberattacker, hur du använder sömlös multicloud för att säkra företagets data och hur ”work from anywhere” hjälper ditt företag att hålla uppe produktiviteten post pandemin.

Deltagare kommer dessutom att kunna lyssna på några av Sveriges största och digitalt mest framgångsrika företag när deras prominenta och inspirerande talare berättar om praktiska case som de genomfört.

Brett utbud

Totalt arrangeras 30 sessioner under dagen, bland annat inom följande områden:

  • Lär dig sätt att skydda ditt företag mot cyberattacker
  • Utforska Multi-cloud-lösningar för att behålla kontrollen över din data
  • Upptäck hur vi möjliggör bevarandet av Stora barriärrevet

Utöver detta kommer deltagare få möjlighet att få råd av experter, utbyta erfarenheter med branschkollegor och mycket mer.

Bland partnerföretagen som är på plats under årets event återfinns företag som Intel, Microsoft, VMware, Atea, Dustin, RTS, Ingram, Proact, Advania, TechData, TietoEvry, Also, Cloudist och många fler.

Relaterad läsning från Dell Insights