Den här sidan är en annons

HemInnovativ med DataMissa inte Dell Technologies Forum 18 november 2021

Missa inte Dell Technologies Forum 18 november 2021

Den 18 november är det dags för Dell Technologies Forum 2021 – årets största, virtuella evenemang. Anmäl dig för att ta del av de senaste lösningarna, idéerna och strategierna som gör att du och ditt företag kan arbeta, lära och förnya er, var som helst.

Dell Technologies Forum är årligt återkommande, i år marknadsfört under parollen “Be ready for whatever comes next”.

Du som deltar den 18 november kommer att kunna ta del av nya innovationer genom visionära keynotes och interaktiva breakout-sessioner, få råd av experter, utbyta erfarenheter med branschkollegor och mycket mer. Precis som ifjol genomförs evenemanget i ett virtuellt format.


Dell Technologies Forum får besök av Netflix

Bland de många, både svenska och internationella, framstående talarna som kommer att stå på scen under Dell Technologies Forum finns Marc Randolph, en av grundarna av Netflix. Han kommer att berätta historien om hur Netflix grundades och om alla de som påtalade att hans idé aldrig skulle fungera.

Dessutom berättar Michael Dell, ordförande och VD för Dell Technologies, tillsammans med Nicolai Moresco, senior vice president & general manager för Dell Technologies i centrala och norra Europa, hur den digitala eran skapar nya sätt att leva, lära och arbeta – och hur ny teknik accelerarar utvecklingen.

30 sessioner att delta i

Stefan Alarikson, vd på Dell Technologies i Sverige, håller en svensk key note-session. Totalt arrangeras fler än 30 sessioner under dagen, bland annat inom följande områden:

  • The Future of IT is Hybrid
  • The Future of Work is Intelligent
  • The Future of Data is Innovative

Därtill bjuds det på underhållning i världsklass. Bland annat genom en exklusiv konsertupplevelse med grundaren till ett av världens största rockband, Jon Bon Jovi, och en show med DJ-duon Rebecca & Fiona.

Relaterad läsning från Dell Insights